Mottó

"Az elfogadás nem jelent sem belenyugvást abba, amibe nem lehet belenyugodni, sem kritikátlanságot. Az elfogadás higgadt és elemző tudomásulvételt jelent, a valóság tiszteletét."
Popper Péter®
________________________________________________

2012. október 28., vasárnap

Egészségsarok - Lapos has ötletek

Lapos has ötletek:
- Rendszeres béltisztítás, a bélsár és bélgáz ürítése, méregtelenítés
- A béltisztítás mindig csökkenti a zsírpárnákat is, mert a szervezet oda pakolja a felesleges savak.
- Segítsd alapos rágással a kúrát, mert az emésztés a szájban kezdődik (rothadás ellen)
- Naponta többször és keveset egyél
- Este már csak könnyen emészthető táplálékot fogyassz
- A testmozgás támogatja a belek munkáját is - Próbáld ki a testgyertyázást, több szempontból is hasznos, segíti a stressz levezetésében és serkenti a belek mozgását, fokozza a nyirokkeringést.
- Igyál minden nap 2 liter folyadékot.

 A lapos has tehát nem csak esztétikai kérdés. A lapos has elérése pedig egyszerűbb, mint gondolnánk. A has laposodik, már az első 20 nap alatt a béltisztítás során ürülő bélgázok és bélsaraknak köszönhetően. A második körben a zsírsejtekben raktározott savakat engedjük el, így további centimétereket tudhatunk magunk, pontosabban a hasunk mögött.

"Lapos has elmélet 50 évvel ezelőttről:
Több mint 50 évvel ezelőtt mondta Mayr, hogy: az emésztőszervek a szervezet gyökérzetét (immunrendszerét, központját) képezik: ha a fa (a szervezet maga) rossz táptalajon áll, nem tud rendesen növekedni és egészséges termést hozni (tápanyagellátás), hamar megbetegszik, és idő előtt kipusztul.
Vagyis azt állította, hogy az  egészség a bélben kezdődik. A belek egészségtelensége, a belek flórájának zavara és a betegségek között szoros összefüggéseket mutatott ki, csakúgy mint a has alakjának elváltozása és a betegségek között.
A keleti gyógyászat mellett mára már a  nyugati orvostudomány is igazolta, a belekben található az immunrendszer 70%-a (gondolj csak a reklámokra). A lapos has tehát nem csak a hódítás miatt fontos, pontos képet adhat a bennünk zajló folyamatokról.
Ma már nagyon jól tudjuk, hogy Mayr dr. állítása igazat nyert. Beleink egészségére épül fel szervezetünk egészsége.
Megbetegedéseink, tüneteink oka a túlterhelt, rosszul működő belek.
”A toilette-papír a bél reagenspapírja”, más szóval minden székelés után érdemes ellenőriznünk, a széklet állagát, színét – mondta Franz Xaver Mayr, osztrák orvos (1875-1965) és hozzátette, hogy  hosszan tartó emésztési zavar a hasi szervek, így a has formájának és méretének eltérését fogja eredményezni.”
Diagnózist állított fel a  has  formája, mérete  és  betegségek  között:
Amikor a lapos hasat egy a köldök feletti pukli csúfítja: az a bélgázos has jellemzője. A has falát feszítő bélgáz az erjedés és a rothadás eredményeként jelentkezik. A bélgáz könnyű és a köldök fölé száll, de ha a hasfal nem elég erős, akkor az egész has úgy néz ki, mint ha lufit nyeltél volna. A lufi has, nem lapos has!
Amikor a lapos hasat egy a köldök alatti pukli csúfítja: ez a bélsáros has, a bélsár súlya a köldök alá húzza és ott csúfítja a,  szép lapos hasat. A sok bélsár idővel gyönyörű kötény hassá tud formálódni, és a lapos has helyett az erszényes kengurú képét öltöd magadra.
Amikor a lapos hasad egy hegyes, csúcsos télapóhasra emlékeztet: itt már van gyulladás is, sokszor nyomásra is érzékeny. A bélgörcsök és gyulladások a belek védekezését mutatja. A lapos has ilyenkor már rég a múlté. Elhúzódó probléma ami a nyirokkeringést is érinti, ezért a vízvisszatartás is megnő. A lapos hasat csúfító, csúcsos hasúak azonnal kezdjék el a béltisztítást! A felhalmozódott salak és méreganyagok csak fokozzák a tüneteket, nincs mit várni, cselekedni kell.
Amikor a lapos hasad a köldök alatt és a köldök felett is kitüremkedik: nagyon szép látvány, gratulálunk, ilyenkor a derék vonala még kirajzolódik és jól megfogható a köldök alatti és feletti rész is, mint egy-egy úszógumi. A két  részre osztható, lapos hasat rég látott felületet,  felül a bélgáz domborítja, alul pedig a pangó bélsár.
Amikor a lapos hasad további kombinációk torzítják: A gyulladt, gázzal és széklettel teli has esetében a gázos és a csúcsos, gyulladásos has kombinálódik – annak minden kellemetlen tünetével, szövődményével együtt.
Amikor a lapos hasad a zsír is takarja: Komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában, az alma típusúnak is nevezett elhízás. Ráadásul a hájas has jelensége mögött ugyanúgy megtaláljuk a bélsár, bélgáz és bélgyulladások kockázatait, csak fokozottabb a kockázat a zsírral együtt. Kezdj lapos has Lipo+ kúrába. Nem szép és nem egészséges a pettyhüdt, zsíros kötényhas."

 Ajánlom mindenki figyelmébe a LIPO+-t, ráadásul most még - és elég hosszú ideje - akciós itt:


Felhasználási javaslat: 25ml főzetet (adagolókupak a doboz tetején) tetszőleges mennyiségű szénsavmentes vízzel hígítva. (javaslat: 1,5 liter szénsavmentes vízben oldva a napi adagot, és legalább 5-szöri részletben fogyasztva egész nap).
Minimumkúra-maximumkúra: A Lipo+ gyors és látványos eredményt hoz, ha kisebb egyensúlyvesztésről van szó, azonban a kúraidőt ki kell tolni, ha tüneteink (puffadás, emésztési zavarok, hasi elhízás, fáradtság…) megléte az egy évet meghaladja. A kúraidőket mindig az egyensúlyvesztés mértéke fogja meghatározni, sőt nagyobb egyensúlyvesztésnél az első 20 napban még rosszabbul is lehet, mint amikor belefogott a kúrájába. Természetesen az életkor, az életmód, és az életvitel (dohányzás, alkohol, stressz, rendszertelen vagy egyoldalú táplálkozás, gyógyszeres kezelés, betegségek) is mind- mind befolyásolják a kúra időtartamát. Ha pl. valaki napi 16 órát dolgozik, láncdohányos, nem figyel oda a helyes táplálkozásra (nem, vagy rendszertelenül étkezik) akkor a kúra időtartama ebben az esetben is kitolódik. A kúra meghatározása mindig személyre szabottan a fentiek figyelembevételével történik. A Lipo+ kúraideje 120 nap, minimumkúrája 40 nap.



Written by Syssa®

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése